zondag 29 april 2012

een grote verrassing


Op zaterdag, helemaal einde van de dag stopt de pakketdienst voor de deur, meestal moet deze dan bij de buren zijn, hier in de buurt is online bestellen erg populair. Maar hij loopt voor ons keukenraam langs en belt aan. Manlief doet de deur open, onverwachte pakketten zijn meestal voor RV-Estate. 

De verrassing was nog groter, toen er 3 namen op het etiket stonden! Eva, Robin en Riejanne! 



In alle hectiek van een partijtjes dag, hebben we moeten besluiten onze nieuwsgierigheid te bedwingen en te wachten op een rustiger moment. Zoiets wil ik alleen doen met aandacht. 
Vanmorgen, iedereen was wakker, de koffie was klaar, en in alle rust en met geduld zijn we met uitpakken begonnen. 


Als eerste kwam er een vest te voorschijn... Riejanne trok het meteen aan. En daarna kwam er kleding voor Robin boven... Robin was helemaal verbaast! Helemaal toen er nog meer kleding voor hem in bleek te zitten, en nog nieuwe kleding ook. Hij riep uit: "Mama, dit ruikt naar de winkel!" 

En toen, verstopt tussen kleding, kwamen daar 3 bollen tevoorschijn... voor mijn ecosprei! Komende winter zal ik er warm bij komen te liggen! 


Er leek geen einde aan te komen, zoveel mooie en leuke spulletjes! Kleding moest meteen aan, armbandjes moetsten om en het snoep... toch maar eerst even een boterhammetje. 


Ik weet niet wie er blijer is, de kinderen of ik! 


Ik kon geen afzender vinden op het pakket, maar ik heb het vermoeden dat het een samenzwering is van een groep Digidinnen met een warm hart! Mijn hart is er warm van in deze moeilijke tijd. 
Als ik me vergis, dan hoor ik het graag van de gulle gever die voor mij de zon even laat schijnen! 

Een ding weet ik wel... ik moet nodig verder haken! 

zondag 22 april 2012

een stukje Roos.

Op de verjaardag van mijn oudste werd ik verrast met een pakje met een hele lieve kaart. Ik was er stil van.

Deze bollen zullen een dierbaar stukje worden, symbool voor een bijzondere vriendschap.

Bij sommige mensen hoef je niet wekelijks op de thee om vrienden te blijven.

Published with Blogger-droid v2.0.4

woensdag 18 april 2012

ook dit is knutselen..

Mijn zoon was jarig en in plaats van het kopen van een chipolata taart, heb ik na lang twijfelen ervoor gekozen om een eigen taart te maken. Een combinatie van de in onze omgeving geliefde citroen cake (uit Jamie's Wedden dat ik jou een topkok kan maken) slagroom en natuurlijk echte marsepein. 

Het was even puzzelen, maar dit is het geworden.


En iedereen vond hem heerlijk!!! 

zaterdag 7 april 2012

eiermutsjes



Ik ben klaar voor het paasontbijt... morgen eerst eitjes koken en laten beschilderen door R&R

Published with Blogger-droid v2.0.4

omslagdoek

Om eindelijk het Wickie de Vicking shirt van mijn zoon af te maken, haalde ik mijn naaimachine letterlijk uit de stof. Het was de bedoeling mijn zoon de beginselen van het naaien te leren, maar omdat mijn machine erg stoffig was, en hij dus af en toe haperde, heb ik zelf de rest gedaan. Mijn zoon heeft werkelijk zijn best gedaan en had bijna alle schubben zelf geknipt. 

Een collega van mij gaat snel met verlof en ik vind het nou eenmaal leuker om iets te geven voor de baby er is.. helemaal als het iets is wat je het meeste de eerste dagen nodig zal hebben. Dus ik dook mijn berg in, en haalde iets te voorschijn waarvan ik om verschillende redenen verwacht dat ze het mooi zal vinden!

Het werd een late avond, want al bezig ontdekte ik mogelijkheden... en wat is het heerlijk om je hoofd even op iets anders te kunnen richten. 

Het eindresultaat is al volgt! 
Warme goede fleece met katoen... warm zacht en opvallend!

http://www.kleineolifant.nl

dinsdag 3 april 2012

zondag 1 april 2012

een ander recycle projectje

Het is bijna juffen verjaardag en omdat ze allemaal al een gehaakte broche en een genaaid tasje hebben, moest ik dus weer mijn fantasie laten draaien. 

Gelukkig heb ik de wereld van de haak blogs en daarmee kreeg ik het plan om lege potjes om te toveren tot vaasjes. 

 Geschikt voor waxine lichtjes zijn ze niet, aangezien ik het met acryl gehaakt heb. 

Brooddeeg kaneel suiker en boter.... creatief met brood

Zal het smaken?


Published with Blogger-droid v2.0.4