zondag 25 maart 2012

de eco deken vordert...

Ik kreeg onlangs een bolletje licht roze toegeworpen tijdens een van de laatste college's.
En na de restjes van Doenja en tussen de restjes van Vriendin K, die mij alweer nieuwe berg restjes had meegegeven, heb ik 2 keer een toer kunnen haken met de bol van mijn medestudente.
Op de foto vertekenen de kleuren een beetje en ik had geen zin om een andere foto camera te pakken, dus bleef het hierbij.

Ik ga nu snel weer verder, want de megabol is nog niet op en deze moet ik van mijzelf nu even een toer of 3 gaan doorhaken... wel wat saai, maar bij het blauw gaf dat wel een leuk effect, een dikke band in één kleur er tussen door.

ps. zijn er eigenlijk mensen die dit lezen? Laat dan even een reactie achter...

4 opmerkingen:

 1. leest!! zoals je weet... lekker blijven haken, wordt je bed (en hartje) warm van en je hoofd een stukkie leger. kus

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik lees ook mee!! Leuk om het te volgen Eva!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik lees ook altijd mee als je de nieuwe link op facebook/hyves plaatst. Voel mij vereerd dat je mij noemt in deze blog ;-) hihi Ben blij dat ik je ermee kon helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. kwam hier deze morgen terecht al surfend.. heel leuk idee, zo'n grote granny square.. ik zou graag je blog volgen.. bij collega's blogspotters kun je je emailadres ingeven en bij elk nieuw postje dat geplaatst wordt krijg je als volger automatisch een berichtje in je mailbox. Is dit bij jou ook mogelijk ?? Groetjes uit België.
  Annick (via het blog van mijn echtgenoot Chris)
  http://blog.seniorennet.be/levensgenieters_wandelingen/

  BeantwoordenVerwijderen